Arkitekturfotografering

Det som är så intressant och roligt med arkitekturfotografering är att det inte går att fotografera en hel byggnad med endast en bild utan man måste fotografera en serie med bilder för att förstå helheten. Sedan har vi ljuset som förändrar allting beroende på väder och tidpunkt på dagen och alla former och linjer som arkitekturfotografer är mer eller mindre besatta av. I slutändan handlar det om att få ihop alla dessa delarna och förmedla arkitektens vision på bästa möjliga sätt.

Att fotografera arkitektur handlar för mig om former, ljus och att fånga helheten genom att fotografera delar av byggnaden.

Malmö – Köpenhamn – Skåne

Som arkitekturfotograf är jag verksam i Malmö men tar gärna uppdrag runt om i Skåne och Köpenhamn. Jag fotograferar allt från stora byggnadskomplex, hotell och industrilokaler till mindre hus och lägenheter. Nedan kan du se några av mina senaste projekt och bilder. Kontakta mig om vad du behöver få fotograferat redan idag.

Extra exponering av ert arkitektur projekt?

När jag fotograferar arkitektur,  åt kunder eller privat,  så försöker jag alltid att ta några bilder som jag kan publicera på Instagram och Twitter, se mer här. Om du har ett arkitekturprojekt eller fastighet som behöver extra exponering så är du välkommen att kontakta mig.